Princess 103080 Dinner4All

Item No. 01.103080.01.001
The unique Princess 103080 Dinner4All makes it possible to all sit at the table and prepare your own food on your own teppanyaki grill plate. Gather your family or friends and wow them by letting them grill their own favourite meats, fish or vegetables. A delicious and cosy dinner guaranteed!
Description

The unique Princess 103080 Dinner4All makes it possible to all sit at the table and prepare your own food on your own teppanyaki grill plate. Gather your family or friends and wow them by letting them grill their own favourite meats, fish or vegetables. A delicious and cosy dinner guaranteed!

Cooking teppanyaki style on your own grill plate
The Princess Dinner4All consist of four ceramic plates with a personal teppanyaki grill attached to it. Everybody can select their own food and prepare it in front of themselves. The flavours will not get mixed up, and it's perfect if someone cooking has a food allergy or intolerance. From now on you can enjoy a teppanyaki style dinner with everyone.

Middle unit with serving tray
In the central unit fit up to 4 plugs so you can connect up to 4 teppanyaki grill plates. From this central unit only one power cord needs to be plugged into a single socket. The central unit can be closed off with the ceramic serving tray. Use the tray to serve pieces of meat, fish or vegetables so everyone can easily reach for their favourite.

Easy to clean
All ceramic plates are removable and dishwasher proof. The teppanyaki grill plates have a non-stick coating so you do not need to use any butter or oil and best of all, nothing sticks to the plate. All it takes to clean the grill plates is a moist towel or a rinse them under the tap.

What’s in the box:
Princess Dinner4All, 4 wooden spatulas, instruction manual

Reasons to choose the Princess Dinner4All:

 • The new, trendy way to enjoy a teppanyaki style dinner without hassle or mess
 • Particularly suitable for people with a food allergy or intolerance, because everyone can cook their own food on a separate teppanyaki grill plate
 • Connect up to 4 teppanyaki grill plates to the central unit so you can use it for 2 - 4 people
 • Serve meat, fish and vegetables on the central unit's tray
 • Easy to clean thanks to the dishwasher safe parts
Specifications
On/off switch Yes
Item is or works on batteries No
Concealed heating element Yes
Settings No
Detachable cord with thermostat No
Volume(l) 0
Diameter grilling surface(cm) NA
Frequency(Hz) 50 / 60
Quality mark EMC Yes
Cord storage Yes
Including recipe book No
Control panel None
Anti slip Yes
Number of products in package 1
Power(W) 250
Voltage(V) 230
Removable plate(s) Yes
Lamp dimension depth(mm) 560
Euroslot No
Power indication light(s) Yes
Number of persons 4
Colour White
Suitable for camping use No
Eco-mobilier FR NA
Non-stick coating Yes
Turbo function No
Adjustable thermostat No
Lamp dimension height(mm) 375
Suitable for type of plug 5 Pin plug (Perilex)
LCD display No
Number of settings 1
Horizontal and vertical storage No
Number of heating elements 1
Finish Coated
Cordless No
Kind of gourmet NA
Dishwasher proof No
Maximum temperature(°C) 250
Power plug type F - CEE 7/4 (Schuko)
BPA free Yes
Cool touch handle(s) No
Dishwasher proof parts Yes
Main material Plastic
Power supply Electricity
Diameter NA
Size of baking surface(cm) 28 x 14
Power cord length(m) 2
Transparent lid No
Keep warm function No
Easy to clean Yes
Quality mark KEMA No
Lamp dimension length(mm) 380
Grease collector No
Griddle type Baking plate
Non-slip feet Yes
Wattage(W) 4x 250
Indication ready light(s) Yes
Videos
Reviews (17)
 • Fantastische set voor gezellige feestdagen
  Wij hebben deze set een aantal weken mogen testen en wij waren zeer tevreden. Deze set heeft aparte bakplaten (met gekleurde snoeren) met daaraan een bord. Ieder heeft dus zijn eigen bakplaat met bord wat heel handig is als je in je gezelschap b.v. Vegetariërs hebt. De bakplaten worden via de stekkerdoos in de console aangesloten. Over de console komt het bord met lekkers om te bakken. Met bijgeleverde houten spatels kun je je eten bereiden zonder krassen op de bakplaat. De bakplaat word goed heet zodat het vlees snel gaar is en je het, meteen op je aangekoppelde bord kunt plaatsen. De kinderen hebben er zelfs pannekoeken op kunnen bakken! De borden kunnen na afloop gewoon in de afwasmachine en de bakplaat is ook eenvoudig schoon te maken. Wat meer moeite kost het de behuizing van het bord schoon te maken maar dit is niet hinderlijk. Wat wij wel een beetje miste is een eigen aan/uitknop op de bakplaatjes zelf. Verder zijn wij zeer tevreden over deze gezellige set. En gaan er tijdens de feestdagen zeker weer van genieten. Het enige nadeel is de grote doos waar je het weer in op moet ruimen.
 • Gezellige set voor de feestdagen
  Wij mochten deze geweldige set een aantal weken testen. Het leuke van deze set is dat ieder zijn eigen bakplaat en bordje heeft. Zo is het dus ook mogelijk om met vegetariërs te gourmetten. De installatie van de set is heel gemakkelijk, gewoon de (gekleurde) stekkers van de borden in de stekkerdoosconsole. Op de console kun je een bord met lekkers om te gourmetten plaatsen zodat de stekkerdoos niet meer zichtbaar is. De platen worden snel en goed heet, het bakken duurt dan ook niet lang en het vlees is snel gaar. De kinderen hebben er zelfs pannekoeken op gebakken. Met de bijgeleverde spateltjes blijven de platen krasvrij. Wat jammer is dat de platen niet een aan/uitknop hebben. Dat vinden wij eigenlijk het enige minpuntje. De borden kunnen na gebruik in de afwasmachine en de platen zijn ook heel gemakkelijk te reinigen. De behuizing van het bord gaat iets lastiger. Wij waren zeer tevreden ook omdat je zelf kunt bepalen hoeveel borden je aansluit (max.4). De doos om de set weer op te ruimen is jammergenoeg wel heel groot. Maar wij zijn al met al zeer tevreden over deze set en gaan met plezier de kerst tegemoet!
 • Heel fijn met kinderen
  Deze Princess Dinner4All heb ik mogen testen. Het gebruiksgemak is fantastisch. Zelfs voor iemand die niet vaak kookt, voelt het alsof ik een professionele chef ben! Het onderhoud van de Princess Dinner4All is verrassend eenvoudig. De anti-aanbaklaag op de bakplaat maakt het schoonmaken een fluitje van een cent. Zelfs na een uitgebreid diner met vrienden kost het me slechts enkele minuten om alles weer goed schoon te krijgen. Geen gedoe met hardnekkig aangekoekte resten. De reiniging van deze bakplaat is echt een hoogtepunt. De losse compartimenten kunnen eenvoudig worden verwijderd en in de vaatwasser worden geplaatst. Voor de bakplaat zelf is een simpele veeg met een doek meestal voldoende. Wat betreft de prestaties, heeft de Princess Dinner4All me niet teleurgesteld. Het vlees komt perfect gegaard van de bakplaat en behoudt zijn sappigheid. Groenten worden heerlijk knapperig. Een absolute aanrader voor iedereen, ook met kinderen, die van gezelligheid en goed eten houdt!
 • Dinner4All echt voor iedereen
  Wat fijn dat we dit product mochten testen. Omdat iedereen een eigen bord/plaat heeft kan iedereen zijn eigen smaak vlees/vis of vegetarisch bakken. Je kunt zelf beslissen hoeveel borden je aansluit (max. 4) De platen worden goed heet en er kan dus goed gebakken worden, de kinderen bakten zelfs pannekoeken.De borden kunnen nadien gewoon in de afwasmachine en de platen kunnen zeer gemakkelijk gereinigd worden. Kortom een heel fijne bakplaat voor iedereen, een aanrader!
 • Iedereen zijn eigen kleur
  Met de Princess Dinner4All wordt het gourmetten een stukje makkelijker gemaakt. Door een eigen plaatje aan iedereen te geven hoeft er minder over tafel gereikt te worden en neemt niet meer 1 iemand de hele plaat over. De borden zijn van een fijn materiaal en gemakkelijk schoon te maken. Met de bijgeleverde spatels kun je direct aan de slag. De snoeren zijn in leuke kleuren uitgevoerd en door het omhulsel makkelijk te reinigen van de vet spetters. Een nadeel aan de Dinner4All is dat de doos behoorlijk groot is en voor een product dat op 2 dagen na op zolder staat is dat iets om mee te nemen in de keuze.
 • Top product
  Na intensief gebruik gedurende enkele weken, ben ik diep onder de indruk van de Princess Dinner4All. Deze culinaire metgezel voegt een hedendaagse wending toe aan de eeuwenoude traditie van gourmetten. Met zijn vier individuele bakstations biedt het de vrijheid om persoonlijke culinaire meesterwerken te creëren zonder concessies te doen aan de diverse smaakvoorkeuren aan tafel. De slimme opzet met afzonderlijke bakplaten en borden maakt het niet alleen eenvoudig om rekening te houden met dieetbeperkingen, maar voorkomt ook vermenging van smaken. Hoewel de set handig is, zijn er enkele kleine ongemakken. Het ontbreken van een aan/uit schakelaar per station en de vaste temperatuurinstelling vormen kleine obstakels. Ook de stugge kabels die niet plat op tafel liggen, kunnen als een kleine ergernis worden ervaren tijdens het gezellige dineren. Desondanks blijft de Princess Dinner4All schitteren als een gezellige metgezel voor sociale bijeenkomsten. Geschikt voor uiteenlopende smaakvoorkeuren en allergieën, is het een aanrader voor gezinnen en vriendengroepen. Het gebruiksgemak en de algehele prestaties compenseren ruimschoots de genoemde minpunten. Met zijn compacte ontwerp is opslaan een moeiteloze taak. Kortom, een waardevolle aanvulling op mijn culinaire ervaring.
 • Ideaal product voor een gezellige avond
  Gourmetten vinden wij altijd erg leuk om te doen, helemaal nu de kinderen een leeftijd hebben dat ze zelf mee kunnen bakken. Wij hebben dit product een aantal weken mogen testen en zijn er erg tevreden over! Het zijn eigenlijk 4 soort gourmetstellen waarvan de helft bakplaat is en de andere helft is bord. Het bord kun je er gemakkelijk uithalen, zodat je het kunt afwassen. Ik had alleen meer verwacht van het middelste gedeelte van de hele set. Het is een soort plastic stuk waarin je de bijgeleverde verlengsnoer stopt. Ik had eigenlijk verwacht dat dit anders zou werken. Het werkt echter wel prima, het middenstuk is stevig en het bord dat je er op zet is erg ruim. Je kunt er ook zeker vlees voor vier personen opleggen. Ik zou dit product zeker aanraden!
 • Handig systeem
  Handig banksysteem om aan iedereen zijn wensen te voldoen. Met name als het gaat allergieën. Erg handig iedereen zijn eigen bakplaatje en ook al meerdere keren gebruikt. Wel vinden we dat de kabels van het stroom stug blijven en meer in de lucht zweven en niet over tafel liggen. Ook is het voor kinderen (ook voor onszelf) niet fijn dat het bakplaatje zo dichtbij is aangezien het gevaar van spetters sneller en dichterbij is dan als het plaatje centraal in het midden staat. We hebben meerdere bakplaatjes gehad en vinden de power en baksnelheid ook een beetje tegenvallen. Het bakt wel goed maar duurt wel langer dan dat we gewend zijn.
 • Super dinerset
  Wij hebben deze dinerset mogen testen ,en wat een super fijn gourmetstel , ieder heeft zijn eigen bakplaat waar je veel op kan bakken ,veel ruimte voor vlees en of groenten .de borden zijn ook groot genoeg voor salade ,brood saus en vlees of vis .je hebt geen extra bord meer nodig ,je heb nu zoveel meer ruimte op tafel voor andere dingen . Het middelpunt waar de verlengkabel in zit ,zit een bord bovenop daar kan je de vleesschotel of groenten op leggen .de bakplaat is snel op temperatuur dus lang wachten is niet nodig,super fijn. Je hoeft ook de bakplaat niet in te vetten je kan gelijk beginnen met bakken . Het vlees bakt ook mooi bruin .en omdat ieder zijn eigen bakplaat heeft heb je geen last van vlees of vis sappen van een ander . Zo fijn dit ,mijn man houd van veel vis en ik niet ,dus nu geen vis smaak en mijn gerechten. Al met al een zeer fijne gourmetstel echt een super fijn . 1 klein min puntje is dat de borden geen aan/uit knopje hebben. Dit zou het product echt fantastisch hebben gemaakt . Ik zelf ben geen grote eter dus nu moet je alles eerst optillen om de stekker eruit te halen .. wij hebben nu al meerdere keren gebruik van gemaakt ,zo fijn je kan ook gezellig met zijn 2 tjes .ieder bord kan je apart aansluiten . Echt een aanrader
 • Geweldig apparaat
  Ik heb de gourmetset van Princess mogen testen en ik ben er helemaal weg van. De mogelijkheid om je eigen bakplaat te hebben, maakt het bereiden van gerechtjes een fluitje van een cent. Geen gedoe meer met het omdraaien of scheiden van vlees van je tafelenoten. Dit is vooral handig voor vegetariërs of mensen met allergieën. De serveerschaal in het midden kun je gebruiken om groenten en bijgerechten te presenteren zonder dat je tafel overvol raakt. Wat me ook opviel, is het gemak van schoonmaken. Dankzij de anti-aanbaklaag is het niet nodig om boter of olie toe te voegen, wat niet alleen gezonder is, maar ook veel minder gespetter oplevert. De borden zijn eenvoudig uit het apparaat te halen, waardoor schoonmaken een fluitje van een cent wordt. Een ander pluspunt is dat je individuele bakplaten kunt uitschakelen, waardoor het apparaat ook geschikt is voor een intiem diner voor twee. Voorheen beperkte gourmetten zich tot feestdagen, maar met deze set wordt het zo eenvoudig en handig dat je het op elk gewenst moment kunt gebruiken. Al met al beschouw ik deze gourmetset als een topuitvinding. De combinatie van gebruiksgemak, veelzijdigheid en eenvoudige reiniging maken het een absolute aanrader. Ik kan het iedereen aanbevelen die op zoek is naar een praktische en efficiënte manier van koken en gezellig tafelen!
 • Top apparaat
  Ik heb dit product een aantal weken mogen testen en ben zeer tevreden. Het is erg leuk dat je bij deze set allemaal een eigen bord en bakplaatje hebt. De plaatjes worden goed warm wat het bakken aangenaam maakt, en ook spettert het niet heel erg. De set is makkelijk neer te zetten en wordt snel warm. Daarna is het opruimen en schoonmaken van de set ook zo gepiept, want dat is erg makkelijk omdat je alles uit elkaar kunt halen. Dat is ook fijn met het opbergen, want de set neemt niet veel ruimte in beslag. Al met al erg tevreden!
 • Heerlijke gourmetstel
  Heel handig in gebruik. Snel klaar voor gebruik, de borden zijn snel op temperatuur. Het ideale eraan is, dat jezelf je eigen vlees/vis of al het andere kan maken op je eigen bord. Bv geen “visvocht” meer op je eigen vlees. Het apparaat is ook gemakkelijk schoon te maken en weer op te bergen. Hier gaat hij zeker geregeld gebruikt worden! Kinderen zijn er ook erg enthousiast over.
 • Gezellig samen bakken aan tafel.
  Wij hebben dit product als gezin mogen testen. Wij zijn met 2 volwassen en een kind van 10. Het grote voordeel is dat iedereen voor zich kan bakken. Dus geen gedoe met vegetarisch en verschillende vlees soorten bij elkaar. Elk bord sluit je aan op het bijleverde verleng snoer waar 4 stekkers in kunnen. Dit snoer gaat in de houder van het middelste witte bord. De individuele bakplaten hebben geen aan/uit knop. Wil je tussen door een bord uitzetten (omdat kind al klaar is) moet je de stekker eruit halen. Is klein min puntje. Borden worden snel warm en hebben 1 stand. De warmte is prima, vlees schroeit snel dicht. Alleen de zwarte plaste wordt warm. Witte bord blijft goed en rest van standaard wordt wel warm, maar niet extreem. Kind van 10 kon zonder gevaar zelf lekker kokkerellen. Klein min puntje van het witte bord. Ik had er graag een met vakjes gewild voor de saus zodat deze niet over mijn bord loopt. Na bakken witte bord eruit gehaald, in de vaatwasser en klaar. Bakplaat en rest van de set even schoonmaken met sopje en doekje en weer schoon. 2 kleine puntje ter verbetering, maar mag de pret zeker niet drukken. Zeker heel fijn set en echt aanrader
 • Nooit meer anders
  De princess Dinner4All is een fijne nieuwe uitkomt voor het gourmetten. Waarbij wij normaal last hadden van 1 pan in het midden met meerdere mensen waarbij sommige er niet goed bijkonden heeft nu iedereen een eigen grill en bord voor zich waardoor dit probleem goed is opgelost. Het product is fijn in gebruik en makkelijk schoon te maken en in tegenstelling tot andere grill/gourmetplaten hadden wij hierbij geen last van het spetteren van de plaat. Superfijn!
 • A pleasant device for 4 people
  I had the opportunity to test this device. My conclusion: a pleasant device for 4 people. Ease of use: The heating plate set with individual plates provides ultimate convenience during social meals. Each board has its own power cable, which means there are some cables running across the table. However, the complete set is very user-friendly and comes with a power strip and wooden spatulas. The plates, the heating plate and the power cables feel sturdy. Although the temperature of the plates is not adjustable, the preset temperature is suitable for most dishes. Maintenance: This set is easy to maintain as all parts can be easily detached, resulting in a compact storage solution. Cleaning: Cleaning the plates and heating plates is without any problems, because they can be cleaned separately. Performance: This appliance performs remarkably well and provides a pleasant and even cooking experience with minimal splashing.
Spareparts
  Loading
  Loading
  Image title