Princess 201861 Espremedor Saloon Pro

Nº Produto 01.201861.01.001
Espremedor de citrinos super sólido e poderoso, adequado para todos os tipos de citrinos. O inovador cone de prensa em combinação com o potente motor de 300 W fornecerá um suco fresco perfeito, dia após dia. Vem com 2 filtros de aço inoxidável.
Descrição
Espremedor de citrinos super sólido e poderoso, adequado para todos os tipos de citrinos. O inovador cone de prensa em combinação com o potente motor de 300 W fornecerá um suco fresco perfeito, dia após dia. Vem com 2 filtros de aço inoxidável.
Especificações
O artigo tem ou funciona com baterias No
Programas Não
Capacidade(l) 0
Frequência(Hz) 50 / 60
Arrumação do cabo Sim
Pega(s) para transporte Sim
Número de produtos na embalagem 1
Potência(W) 300
Tensão(V) 230
Filtro de polpa em aço inoxidável Sim
Interruptor luminoso ON/OFF Não
Cor Prateado
Também adequada para utilização no campismo Sim
Servir diretamente Sim
Eco-mobilier FR NA
Enchimento contínuo Sim
Tampa Sim
Fecho com sistema de segurança Não
Pega(s) para transporte Não
Tipo de fonte de alimentação C - CEE 7/17 (round plug)
Reservatório de sumo Não
Sistema antigotejamento Sim
Sem BPA Sim
Velocidades 1
Partes laváveis na máquina de lavar Sim
Material principal Alumínio
Fonte de energia Eletricidade
Cabo de alimentação(m) 1
Tampa transparente Sim
Fácil de limpar Sim
Rotação à esquerda e à direita Não
Pés antiderrapantes Sim
Potência(W) 300
Vídeos
Comentários (15)
 • Fijne citruspers voor thuisgebruik
  De Princess Saloon Juicer Pro is een oerdegelijk apparaat dat goed combineert met iedere stijl keuken. Tijdens het enkele weken testen van dit product heb ik ervaren dat de motor van deze citruspers erg krachtig is en ook nog eens weinig geluid maakt. Er zit een anti-drupsysteem op de citruspers waardoor je gemakkelijk glas na glas kunt persen en er geen sap op je werkblad lekt. Doordat de perskegel goed wordt afgedekt spettert het ook niet tijdens het persen van de citrusvruchten. Volgens de gebruiksaanwijzing mag je maar 10 sinaasappels achter elkaar persen om zo oververhitting te voorkomen en moet je dan een pauze inlassen van 10 minuten. Daardoor is deze pers geschikt voor thuisgebruik in een gemiddeld huishouden. Het is een genot om met deze citruspers te werken.
 • Fijne juicer
  We hebben de Saloon Juicer Pro sinds 2 weken in gebruik en wat gelijk opviel bij het uitpakken was het formaat. Er zijn al enkele persen de revue gepasseerd, maar de Princess Saloon Juicer Pro is verreweg van grootste in formaat. Neemt niet weg dat het gezin erg tevreden is over de prestaties en het gemak. Voelt degelijk aan, maar liefst 2 pulpfilters, goede krachtige motor en met de hendel kost het nauwelijks moeite om door een hele zak met sinaasappelen te gaan. Je hebt een fractie van de tijd nodig in vergelijking met een handpers. Dit alles maakt dat de Saloon Juicer Pro een goede prijs/kwaliteit verhouding heeft en als je voor gemak gaat zeker een aanrader is. Het enige puntje van kritiek is dat de kegel aan de deksel niet los kan, waardoor deze handmatig schoongemaakt moet worden en helaas niet in de vaatwasser kan. Zeker een apparaat wat ook bij veelvuldig gebruik zijn mannetje zal staan.
 • stevige krachtige pers, lekker hoog om een glas eronder te zetten.
  Wij hebben de pers een paar weken mogen testen. Bij de pers zitten twee filters voor het tegenhouden van de pulp. Eentje met gaatjes en eentje met sleuven. Hierdoor kan je kiezen of je veel of weinig pulp wilt. De filters zijn van roestvrij staal en daardoor makkelijk schoon te maken. Je kan ze makkelijk plaatsten in de opvangbak. Zowel de citroensap voor een gerecht, sinaasappelen of grapefruits voor jus, alles gaat met het grootste gemak. Het apparaat blijft stevig staan en de pers is krachtig waardoor je niet veel klacht hoeft te zetten. De opvangbak kan niet zoveel aan, maar met het schenktuutje, want redelijk hoog zit, kan je makkelijk een glas of een kannetje eronder kwijt en zie gelijk of je de juiste hoeveelheid hebt. De spatkap, fruithouder, boor, filter en opvangbak zijn allemaal af te wassen in de afwasmachine. Als je met de hand moet wassen is het ook geen probleem. De onderdelen zijn allemaal makkelijk los te maken en er zitten geen vervelden randjes waar nog restjes achter kunnen blijven. De pers zelf is van staal (of iets dergelijks) en daardoor ook goed en makkelijk af te nemen. Al wordt hij amper vies doordat de spatkap lekker breed is. Wat erg makkelijk is, is he tuutje. Al lijkt het wat fragiel, maar doet uitstekend werk. Hij duppelt nauwelijks na en met gemak maak je hem open en dicht. Onderop de pers kan je de stroomkabel oprollen in een soort ruimte. Helaas missen er klemmetjes waardoor de kabel niet blijft zitten De pers is lekker hoog, waardoor er redelijk grote drinkglazen onder het tuutje kunnen staan. Je moet wel ruimte hebben in je (keuken-)kast om hem op te bergen. Al kan hij prima op het aanrecht blijven staan, want lelijk is hij zeker niet.
 • Een professionele luxe citruspers
  Princess heeft een zeer degelijke citruspers ontworpen. De Saloon Juicer Pro Is een stevig apparaat wat gemaakt is van een gegoten aluminium behuizing. Het staat stevig op je aanrecht en heeft een zeer luxe/ professionele uitstraling. Het is een groot apparaat, omdat er een krachtige 300W motor in zit. Dit zorgt ervoor dat je moeiteloos sinasappels, citroenen of andere soorten citrusvruchten kan persen. Je hoeft totaal geen kracht te zetten. Het is ideaal dat wanneer je de vrucht op de perskegel drukt de motor automatisch geactiveerd wordt en ook weer stopt, zodra de druk wegvalt en de vrucht dus leeg is. Zo haal je het optimale uit iedere vrucht. Daarnaast kun je naar wens kiezen welke RVS pulpfilter gebruikt. De ene filter laat meer vruchtvlees en pitjes door dan de andere en deze kun je gemakkelijk verwisselen. Ook kan je ervoor kiezen om direct het sap in je glas te laten stromen of het eerst te laten opvangen in het reservoir. Er zit een antidrupfunctie op de tuit, waardoor je gemakkelijk een glas kan verwisselen. Al met al goed over nagedacht en zeer gebruiksvriendelijk. Tot slot is het ideaal dat alle onderdelen waar de citrusvruchten mee in aanraking komen gemakkelijk schoon te maken zijn. Het drukdeel van de hendel kan je gemakkelijk naar rechts draaien waardoor deze los komt van de hendel. Hierdoor kunnen de deksel en het drukdeel ook gemakkelijk in de vaatwasser. De overige onderdelen kun je er zo vanaf pakken en in de vaatwasser stoppen. Al met al genieten!
 • Handige en stille pers
  Deze pers nu een aantal weken mogen testen. Hij is heerlijk stil en eenvoudig in gebruik. Het apparaat ziet er goed uit. Door het gewicht blijft de machine goed staan en hoef je hem niet vast te houden tijdens het persen. Het is erg handig dat het filter en de opvangbak in de vaatwasser kunnen, deze zijn ook heel makkelijk te reinigen. De bovenkant met de perskegel kun je alleen met een doekje schoonmaken, had dit ook graag afneembaar gezien. Al met al een erg fijn apparaat dat er goed uitziet.
 • Fijn en krachtig
  Deze juicer perst alle citrusvruchten snel, volledig en krachtig uit. Ik gebruik het apparaat al enkele weken en een verse jus d'orange is zeer snel en eenvoudig gemaakt. Door de verschillende RVS filters kun je een lichte pulp toevoegen aan je sap, of juist weglaten. Het had fijner geweest als je het kraantje wat hoger ingesteld kon worden zodat er ook een grote kan onder past. Daarnaast zijn alle onderdelen vaatwasser bestendig en de juicer is een mooie eye-catcher voor op het aanrecht.
 • Krachtige sapcentrifuge
  Elke dag een vitaminestoot van de vers geperste sap van de juicer. Wat een heerlijk apparaat! Makkelijk en licht in gebruik en, niet geheel onbelangrijk, makkelijk schoon te maken door afspoelen of het allemaal in de vaatwasser te stoppen. Van grote (granaatappels) tot kleine (citroenen) vruchten, het is allemaal even gemakkelijk. De sinaasappelsap geniet uiteraard de voorkeur en dat is in een mum van tijd gepiept. De druppelstop, staat niet in de gebruiksaanwijzing maar wel op de doos, is een zeer welkome aanvulling op het apparaat. Heel fijn als je het volgende glas wilt tappen.
 • Mooi design en presteert erg goed.
  Ik heb de Princess Saloon pro een aantal weken getest. Het is een goede stabiele citruspers die niet verschuift tijdens het persen. De juicer is erg gebruiksvriendelijk omdat alle onderdelen heel gemakkelijk in en uit elkaar te halen zijn. Door de krachtige motor hoef je geen kracht te zetten en krijgt de juicer alle sap uit het fruit. Reinigen gaat heel gemakkelijk, zowel in de vaatwasser als met de hand afwassen. Door zijn mooie strakke design kan deze citruspers op het aanrecht blijven staan.  
 • Stevige pers, makkelijk te bedienen en veel sap.
  de Saloon juicer is een stevige pers waar je makkelijk de citrusvruchten mee kunt uitpersen. De pers haalt al het sap er uit en kan in 200ml glas eronder gevuld worden. Sinaasappelen, citroenen en mandarijnen waren geen probleem om te persen. De motor van de juicer is krachtig en niet lawaaiig. Het antidrup systeem is handig om van glas te wisselen of uit te serveren. De vormgeving is goed en de onderdelen zijn makkelijk uit elkaar te halen, alleen de deksel is niet las te halen en is wat lastig om het te reinigen. De RVS zeefjes zijn er in 2 soorten maar wat lastig om te reinigen. De pers is door mijn dochter ook gebruikt en ze vond het ideaal.
 • Top fruitpers
  Na 2 weken testen van deze Princess 201861 Princess Saloon Juicer Pro ben ik een enthousiaste gebruiker. Door de pershendel en krachtige motor hoef je geen kracht te zetten, het fruit perst hij helemaal leeg. Met de twee meegeleverde RVS pulpfilters kun je kiezen voor meer of minder vruchtvlees. Niet elk glas past eronder maar met een recht hoog glas gaat het prima. Er zit een anti druppelfunctie op wat makkelijk is om te wisselen van glas. Het reservoir is wel klein maar ik pers met een glas. Een mooi design die je op je aanrecht kan laten staan. Ik kan hem zeker aanraden. Het schoonmaken gaat goed onder de kraan maar kan ook in de vaatwasser.
 • Mooie toevoeging in de keuken
  Ik heb deze mooie citruspers mogen testen via Kieskeurig.nl en ben aangenaam verrast. Wat een krachtig apparaat waarmee je moeiteloos sinaasappelsap kan persen. Halve sinaasappel op de perskegel, drukdeel op de sinaasappel en persen maar. De motor begint automatisch te draaien zodra er druk wordt uitgeoefend. Rechtsreeks in een geschikte glas of opgevangen in het reservoir(2 á 3 sinaasappels). Het reservoir beschikt over een handige anti-drupsysteem, door de saptuit naar boven te duwen sluit deze het reservoir helemaal af. De 2 pulpfilters die meegeleverd worden bepalen de hoeveelheid vruchtvlees in het glas. Een granaatappel is te verwerken met deze citruspers, maar veel sap moet je daar niet bij voorstellen. De pitjes worden opgevangen door het filter. Maar enthousiast wordt ik daar niet van. Schoonmaken gaat heel eenvoudig door handmatig af te wassen of de onderdelen in de vaatwasser. De perskegel, pulpfilter en reservoir zitten los op het apparaat. Het drukdeel van de hendel kan met de spatscherm eenvoudig gedemonteerd worden door het drukdeel rechtsom te draaien. Bij montage er goed opletten dat de pulpfilter weer op dezelfde manier teruggeplaatst wordt, anders start de motor niet. Helaas staan deze punten niet in de beknopte gebruikershandleiding. Deze citruspers is echt een aanwinst voor in de keuken.
 • Mooi, handig en robuust
  We mogen deze juicer testen en we vinden hem geweldig in gebruik. Bij het uitpakken van de juicer uit de doos is meteen duidelijk dat het een stevig, solide apparaat is. Ook nog mooi om te zien zodat deze een permanente plaats op het aanrecht krijgt. Handig en meteen klaar voor gebruik. Onder het apparaat kun je makkelijk het snoer op lengte uitrollen zodat je geen lang snoer over het aanrecht hebt lopen. Je kunt kiezen uit twee pulpfilters. De een fijnmazig zodat je geen vruchtvlees in je sap krijgt en de ander wat grover voor stukjes vruchtvlees in je sap. Tevens geschikt om granaatappels uit te persen. Deze juicer heeft wel 300W dat goed merkbaar is! De vruchten zijn snel uitgeperst met dit krachtige apparaat. Erg handig is dat je direct een glas onder het saptuitje kunt plaatsen en kunt vullen. Ook is het mogelijk om een lagere kan te vullen met meer sap. Het saptuitje kun je, als je een nieuw glas wilt vullen, omhoog zetten zodat het sap vanuit het reservoir niet op het aanrecht druppelt. De citrusvruchten worden gelijkmatig uitgeperst. Tijdens het persen verschuift de juicer niet over het aanrecht wat onze oude citruspers wel deed. Alle onderdelen zijn makkelijk eruit te halen en zijn vaatwasser bestendig. De perskegel en de doorzichtige kap zijn ook demonteerbaar zodat deze goed schoongemaakt kunnen worden. Ook in de handafwas is alles goed schoon te krijgen.
 • Stevige en krachtige pers
  Enorme fijne en krachtige pers. Onze eerste indruk was dat hij wel een beetje ‘plastic’ oogt en met veel plastic was verpakt. Bij het uitpakken al snel onze mening bij kunnen stellen. Het product heeft wel wat plastic onderdelen (opvangbak, de boor en het spatscherm) maar eigenlijk enkel het spatscherm voelt niet zo robuust aan. De boor en de opvangbak wel. Alle onderdelen zijn heel makkelijk in het apparaat te klikken en los te halen. Groot voordeel is ook dat je het apparaat daarom goed schoon kan maken. De onderdelen zijn dan ook vaatwasserbestendig! Het persen gaat echt enorm makkelijk. We hebben hiervoor een ander apparaat gehad en die had lang niet zoveel kracht als deze. Je hoeft zelf heel weinig kracht te gebruiken, omdat de motor van dit apparaat de rest doet. Zoon van 10 kon zelfs met het grootste gemak persen! Fijn is ook dat het een anti-drupsysteem heeft. Je duwt het tuutje omhoog en dan lekt hij nauwelijks. Alleen als er veel vruchtvlees in het reservoir zit lekt hij iets meer. Verder kun je wel maar 2 of 3 sinaasappels persen voordat het reservoir vol zit, maar als je direct een glas onder de pers zet is dat natuurlijk geen probleem. Voor onze glazen (en de kan die we nog van vorig apparaat hebben) is het apparaat hoog genoeg. Raden dit product dus zeker aan!
 • Mooie en krachtige citruspers
  Ik vind dit een fijn apparaat om te gebruiken. Door het anti drup systeem heb je geen last van knoeien. De losse onderdelen zijn makkelijk los te halen en in de vaatwasser te stoppen. Door de krachtige motor krijg je genoeg sap. Ik ben erg tevreden met deze machine
Suporte & FAQ
Manuais e downloads
  A carregar
  A carregar
  Image title