Princess 01.352900.01.001 Ar Condicionado Inteligente 9000

Nº Produto 01.352900.01.001
Controle o seu Ar Condicionado Inteligente de 9.000 BTU pelo convencional painel de controlo e pelo comando, ou escolha SMART com a APP Climate e controlo voz. Design estiloso com visor oculto, touchscreen e função de oscilação.
Descrição
Controle o seu Ar Condicionado Inteligente de 9.000 BTU pelo convencional painel de controlo e pelo comando, ou escolha SMART com a APP Climate e controlo voz. Design estiloso com visor oculto, touchscreen e função de oscilação.
Especificações
Interruptor On/Off Sim
O artigo tem ou funciona com baterias Yes
SCOP mais frio 0
Potência SCOP média (kW) 0 kW
Potência SCOP mais fria (kW) 0 kW
Móvel Sim
Capacidade(l) 0 l
Nível de ruído na unidade interior(dB) 65 dB
Tipo de sensor None
Frequência(Hz) 50 Hz
Desliga automaticamente Sim
Marca de qualidade EMC Sim
Arrumação do cabo Sim
Classe energética SCOP mais frio 0
Integrado ou portátil Portátil
Tipo de ar condicionado Móvel
Máximo de potência(W) 1110 W
Painel de controlo digital
Função descongelamento Sim
Categoria energética 0
SCOP mais quente 0
Nível de ruído(dB) 65 dB
Número de produtos na embalagem 1
Capacidade de refrigeração(BTU) 9000 BTU
Potência(W) 1110 W
Tensão(V) 240 V
Adequado para área até(m³) 80 m³
Corrente máxima(A) 4,9 A
Capacidade de refrigeração (g) 212 g
Circulação de ar média (m³/h) 280 m³/h
Sistema operativo NA
Interruptor luminoso ON/OFF Sim
Função de temporizador Sim
Cor Branco
Dispositivo de segurança anti queda Não
Circulação de ar miníma (m³/h) 250 m³/h
Eco-mobilier FR NA
Termostato regulável Sim
Sistemas Arrefecimento Compressor
Interior/Exterior Interior
Wi-Fi Sim
Classe energética SCOP médio 0
Display LCD Sim
Capacidade de Arrefecimento(kW) 2,6 kW
Consumo anual SEER(kWh/annum) 0 kWh/annum
Classe energética A
SCOP médio 0
Consumo anual SCOP mais quente (kWh/annum) 0 kWh/annum
Sem fios Não
Tipo de rede Wi-Fi Single-band (2,4 GHz)
Temperatura máxima(°C) 35 °C
Classe energética EER 2,6
Tipo de fonte de alimentação F - CEE 7/4 (Schuko)
Classe energética SCOP mais quente 0
Classificação IP IP20
Controlo remoto Sim
Potência SEER(kW) 0 kW
Tipo de refrigeração R290
Adequado para espaços húmidos Não
Material principal ABS
Fonte de energia Tensão de rede
Consumo anual SCOP mais frio (kWh/annum) 0 kWh/annum
Cabo de alimentação(m) 1,5 m
Consumo anual EER(kW) 500 kW
App disponível Sim
Proteção contra sobreaquecimento Sim
SEER 0
Potência EER(kW) 1 kW
Marca de qualidade KEMA Não
Nível de ruído na unidade exterior(dB) 0 dB
Circulação de ar máxima (m³/h) 300 m³/h
Potência(W) 1110 W
EAN Item/Giftbox 8713016101693
Vídeos
Comentários (9)
 • zeer gebruiksvriendelijk
  Deze Princess 352900 Smart Airconditioner 9000 kan zowel koelen, ventileren, ontvochtigen als verwarmen. Deze functies werken allemaal uitstekend! Al maakt het koelen best wel wat geluid en voor een slaapkamer vind ik dit persoonlijk te luid. Het heeft een mooi design en kan door touchscreen bedieningspaneel, afstandsbediening en de climate app bestuurd worden. Dit is allemaal zeer makkelijk in gebruik. Er zijn zelfs meerdere programma's mogelijk en dit kun je ook in de planning zetten. De filter is gemakkelijk schoon te maken en het overtollige water is gemakkelijk af te voeren door de knop los te draaien en er een bakje onder te plaatsen. Ik ben zeer tevreden over de functies en het koelen van deze airco en zou deze zeker aanbevelen.
 • Gebruiksvriendelijke airco
  Top airco! Heb deze nu 2 weken mogen testen en hij werkt prima. Wat zo handig is aan deze airco is dat je hem kan koppelen aan een app. Bedienen is dan erg gemakkelijk. Je krijgt er ook een afstandsbediening bij, en je kunt hem op het apparaat zelf bedienen met touch toetsen. De airco ziet er prima uit, hij is makkelijk te verplaatsen. Helaas met hij op airco stand wel veel lawaai. Dit is wel een min puntje. De ventilator stand en stand om je huis minder vochtig te maken werken beide prima. Kortom een prima airco!
 • Krachtige Airco
  We hebben deze airco mogen testen. Hij is vrij stil in gebruik, alleen de inverter heeft voor korte duur lawaai. mooi in design en makkelijk in gebruik. de app werkt ook erg makkelijk en je kan de airco op afstand besturen. koelt goed, verwarmen kan ook. raamkit zit erbij en je kan de airco direct installeren. unit zelf is zwaar maar is op wieltjes en heeft handgreep gaten.
 • prima airco
  De afgelopen paar weken heb ik dit apparaat mogen testen en dat is goed bevallen. Hij koelt de ruimte goed, is makkelijk bedienbaar en ziet er goed uit. De bediening kan middels een touchscreen bovenop de airco of middels een app waarmee je verschillende programma's kunt instellen. Enige minpuntje is wel dat het apparaat meer geluid produceert dan verwacht, hierdoor is het niet fijn om hem aan te hebben als je wil gaan slapen, vooraf koelen is dus aan te raden.
 • mooie koele airco
  Ik heb de Princess airco nu een paar weken. Ik ben er best wel tevreden over het resultaat. De Princess doet het prima. De kamer is een stuk koeler nadat het apparaat even aanstaat. Daarnaast is een groot voordeel dat je de airco met wifi werkt waardoor je het op afstand te bedienen is. Een vast programma instellen of aanzetten kan ook met de app op je telefoon. Dan gaat de airco werken volgens voorgeprogrammeerde instellingen en tijden! De afstandsbediening werkt goed maar wel wat aan de kleine kant zo ook de touch knoppen boven op het apparaat (deze zijn aanraakgevoelig dus niet fysieke) maar werken goed. Het display bovenop ziet er erg fraai uit. De rest is een beetje saai wit maar niet storend. Handig is verder dat er wieltjes onder zitten en dus makkelijk te verplaatsen. Het aansluiten is wel iets moeilijker maar krijg je snel feeling voor. De slang koppelen aan het systeem is zo gedaan, maar een doorvoer maken in een draai/kiep raam is echt een uitdaging. De bij geleverde raamdoorvoerkit is voor 1 ruimte wel een oplossing maar als je het verplaatst heb je er eigenlijk nog meer nodig. Het geluid van de ventilator is goed maar als je echt wilt koelen en die in werking gaat is wel hard. 65db is veel. Zeker in een slaapkamer! Je zou dan van tevoren moeten koelen en als je gaat slapen de airco uit zetten. Koelen doet ie goed! Voor slaapkamer kan het wel wat stiller dus blijft hij maar in de woonkamer!
 • Top airco
  Een heel fijne airco makkelijk in gebruik koelt goed. De Climate app is heel makkelijk in gebruik. Kan vanuit je luie stoel de airco aan zetten . De raam afdichting is heel goed te gebruiken . De fan modes is erg goed dan hoor je een constante geluid en dat is goed te doen in de slaap kamer.
Suporte & FAQ
Manuais e downloads
  A carregar
  A carregar
  Image title