Princess 201852 Champion Entsafter

Artikel-Nr. 01.201852.01.001
Der Princess 201851 Champion Juicer ist der ultimative Entsafter für alle, die Zitrusfrüchte wie Profis zuhause entsaften möchten. Die halbprofessionelle Zitruspresse verfügt über einen Hebelarm aus Aluminiumguss, mit dem ohne viel Kraftaufwand selbst das letzte Safttröpfchen mühelos ausgepresst
Beschreibung

Der Princess 201851 Champion Juicer ist der ultimative Entsafter für alle, die Zitrusfrüchte wie Profis zuhause entsaften möchten. Die halbprofessionelle Zitruspresse verfügt über einen Hebelarm aus Aluminiumguss, mit dem ohne viel Kraftaufwand selbst das letzte Safttröpfchen mühelos ausgepresst werden kann. Die innovative Kegelform eignet sich für alle Zitrusfrüchte, von Grapefruit bis Limone. Gönnen Sie sich jeden Morgen den Luxus, mit einem Glas frisch gepresstem Orangensaft in den Tag zu starten.

Für viele verschiedene Zitrusfrüchte geeignet
Durch die hochgezogenen Kanten des speziellen Kegelgehäuses eignet sich der Princess Champion Juicer zum Entsaften großer und kleiner Zitrusfrüchte in sehr kurzer Zeit. Durch die Kanten bleibt die Zitrusfrucht fest im Gerät kann beim Auspressen nicht verrutschen. Beginnen Sie Ihren Tag mit einem Energieschub für Ihren Stoffwechsel. Trinken Sie ein Glas Wasser mit frischem Zitronensaft. Ein guter Weg, um einen geschäftigen Tag anzugehen.

Hebelarm aus Aluminiumguss
Mit dem besonders stabilen Hebelarm des Princess Champion Juicer benötigen Sie nicht viel Kraft, um Apfelsinen zu entsaften, und können so im Handumdrehen reichlich Saft zubereiten. Über das Fruchtfleischsieb fließt der Saft direkt in Ihr Glas. Köstlicher frischer und vitaminhaltiger Saft im Handumdrehen für die gesamte Familie.

Äußerst kräftiger und leiser Motor
Der leistungsstarke 160 Watt Motor sorgt dafür, dass der gesamte Saft aus den Zitrusfrüchten gepresst wird. Der Motor hat zwar viel Leistung, jedoch ist er dabei sehr leise. Sie können deshalb auch beruhigt sonntagmorgens Saft auspressen, ohne Ihren Lebenspartner oder die Kinde aufzuwecken.

Einfach zu reinigen
Alle abnehmbaren Teile der Princess Champion-Zitruspresse sind spülmaschinenfest, was das Reinigen nach dem Auspressen besonders einfach macht. Außerdem hat die Saftpresse einen Tropfschutz, so dass der Saft beim Glaswechsel nicht weiterfließt und keine klebrigen Reste auf der Arbeitsplatte zurückbleiben.

Lieferumfang:
Princess Champion-Zitruspresse, Universalkegel, Fruchtfleischsieb, Behälter mit Tropfschutz, Bedienungsanleitung

Gründe für die Wahl der Princess Champion-Zitruspresse:

 • Gönnen Sie sich diese halbprofessionelle Zitruspresse mit extra langem Hebelarm für müheloses Entsaften
 • Universalkegel zur Aufnahme sowohl kleiner als auch großer Zitrusfrüchte
 • Der leistungsstarke 160 Watt Motor ist der optimale Kompromiss aus Saftgewinn und leisem Betriebsgeräusch
 • Den Saft können Sie direkt in das Glas fließen lassen, ohne das Auspressen zu unterbrechen
 • Dank spülmaschinenfester Teile leicht zu reinigen
Spezifikationen
Artikel ist oder funktioniert mit Batterien No
Leistungsstufen Nein
Inhalt(l) 0
Frequenz(Hz) 50/60
Qualitätszeichen EMC Ja
Kabelaufwicklung Nein
Tragegriffe Ja
Anzahl der Produkte in der Verpackung 1
Leistung(W) 160
Spannung(V) 230
Rostfreier Stahlfilter Ja
Euroslot Nein
Kontrolllampen Nein
Farbe Silber
Auch zum Campen geeignet Ja
Direkt servieren Ja
Ökomobilisator FR NA
Ständig nachfüllbar Ja
Deckel Nein
Verschließbar mit Sicherheitsverschluss Nein
Geeignet für Steckertyp 5-Pol-Stecker (Perilex)
Tragemöglichkeit Nein
Steckertyp C OLD
Saftbehälter Ja
Anti-Tropfsystem Ja
Frei von Bisphenol-A Nein
Smarthome-Funktion Nein
Leistungsstufen 1
Spülmaschinenfestes Zubehör Ja
Hauptmaterial Edelstahl
Stromversorgung Elektrizität
Kabellänge(m) 1
Transparenter Deckel Nein
Einfach zu reinigen Ja
Qualitätszeichen KEMA Nein
Links- und Rechtsdrehung Nein
Anti-Rutsch-Füße Ja
Leistung(W) 160
Videos
Bewertungen (21)
 • Prima ding, aanrader
  Enkele weken mogen testen. Een fijn apparaat wat alles netjes, stil en snel perst. Daarnaast ook makkelijk schoon te maken. Past zelfs allemaal in de vaatwasser. Ik vind het design ook redelijk mooi en je kan hem daardoor makkelijk op je aanrecht laten staan.
 • Zeer praktische citruspers
  Wij hebben deze citruspers een aantal weken mogen testen en zijn er erg over te spreken. Allereerst is het een mooi apparaat om te zien. Eentje die je gerust op je aanrecht kunt laten staan. Verder is deze zeer praktisch, het kost weinig kracht om een sinaasappel, limoen of citroen te persen. Deze kunnen allemaal op dezelfde pers geperst worden deze is universeel. Daarnaast is er een anti drup systeem en hoef je niet altijd een glas onder de pers te hebben staan. Het komt autistisch in een speciaal opvang bakje en met een simpele handeling stroomt het zo je glas in. Dit scheelt een hoop geknoei in de keuken. Verder kun je heel eenvoudig alle losse onderdelen van het apparaat halen en in de vaatwasser stoppen. Al met al kunnen wij dit product dus zeker aanbevelen.
 • Muisstil
  Deze juicer is makkelijk in gebruik. Hij is stil en perst snel. Alle onderdelen kunnen in de vaatwasser en dat is heel fijn. De juicer is mooi maar wel groot. Ook het schenktuitje kan omhoog door met je vingers het omhoog te duwen waardoor de antidrup geactiveerd word.
 • Muisstil
  Ik heb deze pers mogen testen en hij is erg stil en makkelijk in gebruik. De grote opvang bak is ideaal voor grote hoeveelheden. De onderdelen kunnen in de vaatwasser. De softgrip handvat kan gaan plakken. En om de antidrup te gebruiken moet je met de hand de tuit aanraken.
 • Persen in een handomdraai
  Ik mocht dit apparaat testen. Het design is mooi en een degelijk apparaat. De sapcentrifuge is voorzien van een makkelijke hendel. Door deze naar beneden te doen begint de sapcentrifuge met het persen van de sinaasappels. Bij het persen van 500 ml sinaasappelsap raakte de sapcentrifuge oververhit. Na een wachttijd van ongeveer 5 minuten konden de overige sinaasappels worden geperst. Het zorgde wel voor een vieze geur aan de sapcentrifuge. Het puntje op de perskogel is fijn, zo blijft de vrucht op zijn plek zitten. Het antidrup systeem is makkelijk in gebruik. Helaas schiet het sap over het glas heen op het moment dat het antidrup systeem dicht wordt gedaan. Het sap gaat eerst sneller stromen voordat het stopt. Een oplossing hiervoor is het sap in een maatbeker te laten lopen met een grotere omtrek. Hier kan het volledige sap reservoir in worden geleegd. Het schoonmaken van de sapcentrifuge is vrij simpel. Alle onderdelen die in aanraking komen met de sinaasappels zijn los van elkaar schoon te maken, zowel onder de kraan als in de vaatwasser.
 • Perst door tot de laatste druppel
  Fijne Citruspers. Door de hendel behoeft het persen geen enkele kracht, hiernaast blijft het apparaat ook goed stevig op het keukenblad staan door de zuignapjes onderop het apparaat. De afzonderlijk onderdelen zijn eenvoudig te verwijderen om schoon te maken (onder de kraan, maar ook vaatwasser bestendig). Het is ook een mooi apaaraat, door het gebruik van RVS is het niet direct een stoorzender in de keuken.
 • Stijlvol en gemakkelij
  Deze citruspers ziet er aller eerst erg elegant uit. Het heeft een strak design. Ondanks dat het apparaat wat groot is, staat het wel mooi op het aanrecht. Het kost geen (weinig) kracht om verschillende soorten citrusfruit te persen. Door het anti-drup systeem, wordt er amper geknoeid. Een nadeel aan de pers is dat er geen grote kan onder past. Dit is wel op te lossen door een kan in de gootsteen te zetten en de citruspers hier boven te gebruiken. Over het algemeen zeer tevreden, het maakt het persen van citrusfruit een stuk gemakkelijker!
 • Zeer gebruiksvriendeljjk
  Het persen van sinaasappels, etc. gaat zeer eenvoudig. Mijn dochter van 3 jaar helpt graag in de keuken en zo ook bij het sinaasappels persen. Ik hoef alleen nog de sinaasappels doormidden te snijden en de rest kan ze zelf, zo gebruiksvriendelijk is dit apparaat. En zelfs met haar kracht krijgt ze de sinaasappel helften nagenoeg helemaal leeg, dit dankzij het hefboom principe. Ook de opvangbak is erg handig, zo kun je enkele glaasjes sinaasappelsap in een keer persen. Over het anti-drupsysteem ben ik niet 100% tevreden. Aan de ene kant is het een handige toevoeging om het sap uit de opvangbak te laten lopen. Echter laat de uitvoering wat mij betreft nog wat te wensen over. Het sap stroomt er echt heel snel uit, wat niet heel handig is voor kleine glaasjes voor bijvoorbeeld kinderen. Als je vervolgens het tuitje snel weer dicht wilt doen, druk je eerst de hele opvangbak omhoog, voordat het tuitje dicht gaat (de eerste paar keren knoeiden we hierdoor, maar je leert er mee omgaan). Daarnaast vliegen er ook altijd wel een paar spetters in het rond bij het dichtdoen van het tuitje. Na het gebruik zijn alle onderdelen die in aanraking zijn geweest met de sinaasappel dan wel met het sap zeer eenvoudig te verwijderen. Al deze onderdelen zijn vaatwasserbestendig, dus alles is zeer snel weer opgeruimd en schoongemaakt. Het is een relatief groot apparaat, waardoor deze niet eenvoudig in een keukenkastje op de bergen is. Daarentegen is het design van het apparaat erg mooi, dus misstaat het niet om het apparaat op het aanrecht te laten staan (mits je daar de ruimte voor hebt natuurlijk).
 • Verrassend stil apparaat
  Met veel plezier maak ik nu een aantal weken gebruik van deze juicer. Het is een mooi apparaat, daardoor hoef je het niet iedere keer (in tegenstelling tot mijn eerdere juicers) in de kast weg te zetten. Het gebruik is makkelijk, met de hendel pers je zonder kracht te hoeven zetten een heerlijk glaasje sap. De schillen worden nagenoeg schoon geperst, dus je hoeft nagenoeg geen fruit te verspillen. Er zit een handige tuit op de juicer, hiermee kan je de doorloop van het sap tussentijds stoppen, erg handig. De opvangbak voor het vruchtvlees draait continu, hierdoor loopt er toch steeds nog wat sap doorheen, en komt alle sap in je glas terecht. Het apparaat maakt bijna geen geluid, dit is iets wat ik nog niet eerder bij een juicer meegemaakt. Alle onderdelen kunnen in de vaatwasser. Ik ben meer dan tevreden over dit apparaat!
 • Kampioen onder de persen
  Eigenlijk had ik al deze aankoop al een stuk eerder moeten doen. De professioneel uitziende RVS pers van Princess ziet er goed uit en maakt het persen heel makkelijk. Ondanks zijn indrukwekkende grootte maakt de pers weinig geluid en kan toch krachtig persen. Verder zijn alle gebruiksonderdelen gemakkelijk los te halen en eenvoudig schoon te maken. Dit kan zowel in de vaatwas als in de handwas.
 • Fijn apparaat met een mooi design
  De Princess 201852 Champion Juicer is een mooi apparaat met RVS design. Hij perst sinaasappels zonder kracht te zetten. De sap loopt met snelheid in een glas. Ook kan je ervoor kiezen om de sap op te sparen in het reservoir door de tuit omhoog te klikken. Hij lekt dan niet. Tot slot is het erg fijn dat de onderdelen in de vaatwasser kunnen.
 • Gebruiksvriendelijke en onderhoudsvriendelijke Juicer
  Wat een fijne pers. Pers de vruchten helemaal uit en met de opvangbak kun je heel makkelijk het sap aftappen in een kan; via het anti-druppelsysteem kun je dit doen zonder te knoeien. Pers maakt heel weinig lawaai, ziet er mooi uit met een modern design. De onderdelen zijn makkelijk te demonteren en schoon te maken. De handel voelt misschien net wat te licht aan, zit wat speling op, maar hoeft op zich geen probleem te zijn.
 • Fijne juicer
  Mijn moeder houd erg van sap maar omdat ze al wat ouder is lukt het met de hand persen niet goed meer. Wij waren daarom ook erg blij dat we deze champion juicer mochten testen. De juicer is compact en neemt daardoor niet veel ruimte in op het aanrecht. De neutrale kleuren zorgen ervoor dat hij in elke keuken past. Wij hebben vrij veel soorten vruchten geprobeerd te persen. Dit waren de grapefruit, sinaasappel, limoenen en citroenen. Allemaal ging het even makkelijk en snel. Het zeefje raakt snel vol vruchtvlees en moet dus vaker geleegd worden. Wij vonden de zuignapjes aan de voet erg fijn omdat hij dan lekker stevig op het aanrecht blijft staan tijdens het persen. Het anti drup systeem werkt helaas niet goed en er bleef helaas steeds wat sap ontsnappen. De juicer is erg makkelijk schoon te maken. Zowel met de hand of in de vaatwasser. Makkelijk in gebruik en doet wat hij hoort te doen: sap persen!
 • Gebruiksmakkelijke Citruspers
  Ik heb de Princess Champion Juicer enige weken mogen testen. Het gebruiksgemak is hierbij opvallend. Je snijdt een sinaasappel doormidden en stopt halve sinaasappel op de kogel. De universele perskogel houdt de sinaasappel goed op zijn plaats en perst binnen 2 seconde uit. Door het anti-drupsysteem kan je ervoor kiezen om de glazen na het persen te vullen maar je kan dit ook open laten en direct je glas vullen. De citruspers is vervolgens eenvoudig uit elkaar te halen en neemt weinig plaats in de vaatwasser in. De stevige citruspers staat met zijn zuignappen als een huis op je aanrecht.
 • Hele fijne citruspers
  Wij hebben deze citruspers nu een aantal weken en ben er heel erg blij mee. Hij gaat zo soepel en heb er zo weinig kracht voor nodig om de hele vrucht leeg te krijgen. Dit heb ik bij andere apparaten wel anders meegemaakt. Een redelijk ruim opvangreservoir. Makkelijk in gebruik en is zeer stil. Erg makkelijk met schoonmaken en vaatwasmachine bestendig. Wel jammer dat hij zo groot is, maar hij ziet er wel mooi uit dus misstaat niet op het aanrecht.
 • Và che è una meraviglia
  Essendo un amante delle spremute fresche (totalmente diverse dai succhi in vendita!) ho voluto uno spremiagrumi semiprofessionale dopo diverse esperienze interlocutorie con prodotti molto più semplici ma anche poco robusti e poco pratici, pur di marche blasonate. Ho il 201852 Champion da neanche un mese e al momento sono soddisfattissimo per potenza, duttilità, facilità d'uso e di pulizia. Se proprio un appunto devo fare, direi che sarebbe auspicabile adottare un doppio cono spremitore con diverse circonferenze alla punta, per ottimizzare la spremitura di frutti dalle dimensioni notevolmente diverse fra loro (melograni, mandaranci, pompelmi o kiwi). E poi suggerirei che tali coni siano in acciaio, non di plastica (ma acciaio, e di un certo spessore, non alluminio !)
 • Juicer
  This juicer is a very good juicer. We use it quite often and because of its beautiful design we just let it stand on the kitchen counter.
 • Perfecte juicer
  Ik heb deze juicer sinds 2 weken en ik gebruik deze bij mij in het restaurant. Hij werkt perfect en het kost weinig moeite om een fatsoenlijk glas sap op tafel te krijgen. Zeker aan te raden!
 • Good Juicer from Princess
  I have a good experience with this juicer. Every day I make myself a glas of fresh orange juice and so fare I haven't experienced anything bad with this juicer. It is easy to use and really easy to clean. Just put the parts in the dishwasher and you are done! Great product by Princess.
 • Fijne juicer
  Ik vind dit een hele fijne citruspers. Al het sap wordt moeiteloos uit de vrucht geperst. Daarnaast maakt het apparaat maar weinig geluid. Dit is erg fijn.
Ersatzteile
Anleitungen und downloads
  Laden
  Laden
  Image title