Princess 01.112252.01.001 Barbecue Híbrido

Nº Produto 01.112252.01.001
Faça um churrasco onde quiser com este barbecue híbrido. Leve-o para o parque e faça um churrasco com carvão, ou use como um barbecue eléctrico na varanda! Tem superfície de cozedura grande e está equipado com uma bandeja de gordura, muito conveniente.
Descrição
Faça um churrasco onde quiser com este barbecue híbrido. Leve-o para o parque e faça um churrasco com carvão, ou use como um barbecue eléctrico na varanda! Tem superfície de cozedura grande e está equipado com uma bandeja de gordura, muito conveniente.
Especificações
Interruptor On/Off não
O artigo tem ou funciona com baterias No
Resistência oculta Não
Programas Sim
Largura útil(mm) 440 mm
Móvel Sim
Termómetro Não
Cabo removível com termostato Sim
Capacidade(l) 0 l
Diâmetro da superfície da grelha(cm) 44 x 28.5 cm
Frequência(Hz) 50 Hz
Desliga automaticamente Sim
Marca de qualidade EMC Sim
Arrumação do cabo Não
Pega(s) para transporte Não
Incluindo Livro Receitas Não
Fecho de segurança Não
Também pode ser usado como modelo de mesa Sim
Painel de controlo Analógico
Anti-derrapagem Sim
Função descongelamento Não
Número de produtos na embalagem 1
Potência(W) 2000 W
Tensão(V) 230 V
Porções por sessão NA
Placa removível Sim
Ideal para usar em varandas ou interiores Não
Onde usar Varanda
Dimensões da lâmpada, profun(mm) 150 mm
Parede dupla revestimento Cool Touch Não
Ranhura euro Não
Interruptor luminoso ON/OFF Sim
Número de pessoas 8
Função de temporizador Não
Cor preto
Também adequada para utilização no campismo Sim
Eco-mobilier FR NA
Isqueiro piezo Não
Grelha incluída Sim
Equipado com suporte Não
Incluindo um abre-cápsulas Não
Revestimento antiaderente Não
Tipo de grelhador Grelhador elétrico
Termostato regulável Sim
Tampa Não
Altura do candeeiro(mm) 316 mm
Fecho com sistema de segurança Não
Adequado para tipo de ficha Ficha de 5 pinos (Perilex)
Número de rodas 0
Pega(s) para transporte Não
Número de posições 5
Arrumação na vertical e na horizontal Não
Número de elementos de aquecimento 1
Possível abrir em 180° Não
Com vários acessórios Não
Compatível para Máquina de lavar loiça Não
Temperatura máxima(°C) 200 °C
Tipo de fonte de alimentação F - CEE 7/4 (Schuko)
Esmaltado Não
Comprimento útil(mm) 285 mm
Número de placas 1
Sem BPA Sim
Revestimento cerâmico Não
Proteção do vento Sim
Pegas Cool Touch Não
Incluindo tabuleiro de cinza amovível Sim
Com intensidade do ar ajustável Não
Partes laváveis na máquina de lavar Sim
Suporte para grelhador Não
Material principal Metal
Fonte de energia Outro
Tamanho superfície de cozedura(cm) 44 x 28.5 cm
Cabo de alimentação(m) 0,7 m
Tampa transparente Não
Função para manter quente Não
Proteção contra sobreaquecimento Sim
Fácil de limpar Sim
Marca de qualidade KEMA Não
Dimensões da lâmpada, compri(mm) 470 mm
Coletor de gordura Sim
Pés antiderrapantes Sim
Potência(W) 2000 W
Interruptor luminoso Pronto a Usar Não
EAN Item/Giftbox 8713016071002
Vídeos
Comentários (9)
 • Mini barbecue met top mogelijkheden
  Binnen barbecueën of toch buiten? Met deze princess maakt het niet uit. Kool of elektrisch voor buiten en elektrisch voor binnen.Makkelijk schoon te maken en stevig genoeg gebouwd zodat het tegen een stootje kan. Ruimte voor ongeveer 8 stukken vlees, dus ideaal voor familie barbecue maar minder geschikt voor een feestje. Mocht je niet veel ruimte hebben zoals op een balkon. Deze kan zelfs op de eettafel. Fijne barbecue!
 • Super handig en degelijk product (2 in 1)
  Ik ben erg enthousiast over deze hybride BBQ welke je zowel elektrisch als op kolen kunt gebruiken. Elektrisch is handig op plaatsen waar je geen open vuur mag hebben zoals bv op balkons. Bij elektrisch gebruik is de temperatuur met thermostaat instelbaar. 2000W is ruim voldoende. Het verwarmingselement is snel en eenvoudig met 2 vleugelmoertjes te verwijderen. Hybride bbq is snel in elkaar te zetten en gemaakt van dik staal en dus degelijk. De bbq blijft vanwege de stroeve pootjes ook veilig op zijn plaats staan. Schoonmaken is makkelijk door uitneembare (gladde) onderplaat en vetopvangbakje. Ik heb dit product enkele weken getest.
 • Compacte alleskunner
  De afgelopen week zijn we op camperreis door Nederland getrokken en hebben we de Princess barbecue voor het eerst gebruikt en getest. Allereerst viel mij op dat het in elkaar zetten van de Pricess erg eenvoudig is. Ik ben niet de handigste harrie, maar binnen 10 minuten hebben je de barbecue opgezet en hij staat verassend stevig op z’n poten. Je kunt het gewoon op een tafel zetten want hij geeft erg weinig warmte af aan de onderkant. Daarnaast hebben we ook gebarbecued op kolen (want ja, dat is echt barbecuen). Door de compacte barbecue blijft de warmte goed rondom het ruime rooster. Ook is er een extra rooster voor bijv. eten warm te houden. Wat erg handig aan de barbecue is, is het opvangbakje voor eventueel vet of eetresten. Het schoonmaken van de barbecue is dus kinderspel. Daar ik een absolute voorstander ben van een kolenbarbecue (en nog specifieker een keramische variant), moet ik toegeven dat dit een waardevolle toevoeging is mocht je een kleine, handzame barbecue voor erbij (voor bijv. op reis) willen.
 • Stevige hybride barbecue
  Prima compacte barbecue met een erg stevig design. Het grootste voordeel vind ik de mogelijkheid om zowel op kolen als elektrisch te kunnen barbecueën. Persoonlijk vind ik barbecueën op kolen toch lekkerder. Maar elektrisch is de barbecue sneller opgewarmd, dus ideaal voor een keer een snelle barbecue. Daarnaast zijn er ook plekken waar barbecueën op kolen verbonden is (bijvoorbeeld op het vakantiepark waar wij afgelopen jaar op vakantie waren), dus ook dan is deze elektrische mogelijkheid een ideale oplossing. Ook is de barbecue gedemonteerd erg compact, ook dit is erg handig voor bijvoorbeeld een vakantie. Het nadeel hier is wel dat o.a. de pootjes met boutjes en vleugelmoeren bevestigd zitten. Het demonteren is hierdoor lastiger/kost meer tijd. Een klik mechanisme of iets dergelijks was handiger geweest. Over het warmhoudrekje ben ik ook niet helemaal tevreden. Ik denk dat het rekje te hoog zit om het vlees goed warm te houden, vooral omdat er ook geen deksel op de barbecue zit (de buitentemperatuur van de afgelopen dagen hielp natuurlijk ook niet mee) Het schoonmaken van de barbecue is erg goed te doen, gaat allemaal relatief makkelijk.
 • Handige barbecue voor op tafel
  Dit apparaat ontving ik een aantal weken geleden om te testen. Ik heb nu een aantal keren gebruik gemaakt van de barbecue en ik ben positief verrast. Je kunt zowel electrisch grillen als op kolen, dit is erg makkelijk. Het is een stevig apparaat en heeft in tegenstelling tot andere tafelmodellen brede poten waardoor het geen gammel apparaat is. Zowel als electrisch als met kolen wordt het gerecht snel bereid. Bij electrisch grillen wordt het apparaat heel snel warm. Er komt nauwelijks rook en geur van het apparaat af waardoor je het electrisch grillen zelfs binnen zou kunnen doen. Wij hebben het apparaat met 5 personen gebruikt, daar was het groot genoeg voor. Het schoonmaken gaat makkelijk, even een sopje en doekkje over de roosters en klaar ben je. Ik raad dit product zeker aan, vooral omdat je er op 2 manieren gebruik van kunt maken.
 • Super goede barbeque
  Deze barbecue heb ik een aantal weken mogen testen en ik ben ontzettend verrast. Deze barbecue is zeer makkelijk in en uit elkaar te zetten. Hij is heel soepel te vervoeren en is erg stevig. De prijs/kwaliteit verhouding is echt uitstekend. Ik ben er helemaal weg van!
Suporte & FAQ
Manuais e downloads
  A carregar
  A carregar
  Image title