Princess 221054 Food Processor

Item No. 01.221054.01.001
Thanks to this versatile 221054 Food Processor by Princess with an output of 1000 watts, you can put the most delicious meals on the table in no time! The food processor has 8 different attachments for easy blending, chopping, grating, slicing and much more. The possibilities are endless and you
Description

Thanks to this versatile 221054 Food Processor by Princess with an output of 1000 watts, you can put the most delicious meals on the table in no time! The food processor has 8 different attachments for easy blending, chopping, grating, slicing and much more. The possibilities are endless and you will also save time and money! Besides this, the Princess Food Processor is also a must-have in your kitchen thanks to its luxurious appearance.

8 different food processors in 1 appliance
The Princess Food Processor can be used with 8 different attachments, making it suitable for every meal. The food processor comes with a blender, chopper, 2 discs for grating and cutting, a dough hook, emulsifier and juicer. Use the chip disc to make chips, the grater and slicer disc to make easy salads and the dough hook to make fresh dough for pizza or quiche. You can also use the chopper to chop nuts or herbs for pesto, make delicious smoothies with the blender, squeeze fresh citrus fruits and use the emulsifier to whisk eggs or mix sauces. Spending unnecessary money on many different food processors is a thing of the past from now on!

High power and quality
The Princess Food Processor has a powerful motor of no less than 1000 watts, making it easy to prepare various dishes. Moreover, the food processor has 3 speed settings and comes with a pulse function. This function allows you to use the food processor at maximum speed as long as the button is pressed. Do you want optimal control over the end result? Then you can use this function for short pulses at maximum speed.

Easy and safe to use
The Princess Food Processor comes with a 1.75 L blender and a 1.2 L multifunctional bowl. The food processor also comes with a maximum capacity indicator, making it easy to see how full you can fill it with your favourite ingredients. Thanks to the safety switch, you can prevent accidents in the kitchen. In addition, the non-slip feet make sure the food processor stays steady while preparing the tastiest meals.

Easy cleaning
All parts of the Princess Food Processor are dishwasher-safe. This means nice and versatile use without the hassle of cleaning afterwards. The stainless steel accents on the food processor are not only easy to use and clean, but it also looks great in any interior.

What will you find in the box?
Princess 221054 Food Processor, blender, chopper, 2 discs for grating and slicing, dough hook, emulsifier, juicer and manual.

Reasons for choosing the Princess Food Processor

 • 8-in-1 food processor, it comes in handy for every meal
 • The food processor comes with a blender, chopper, 2 discs for grating and slicing, dough hook, emulsifier and juicer
 • Dishwasher-safe parts that are easy to clean
 • 3 speed settings with pulse function, for optimal control over your delicious recipes
Specifications
On/off switch No
Material jug Plastic
Item is or works on batteries No
Settings No
Volume(l) 2
Frequency(Hz) 50 / 60
Automatic shut-off No
Cord storage Yes
Safety switch No
Measuring cup No
Heating function No
Control panel Turn System
Number of knife blades 3
Number of products in package 1
Including measuring bowl Yes
Planetary mixing No
Power(W) 1000
Voltage(V) 230
Power indication light(s) Yes
Kneading hooks included 0
Timer function No
Colour Anthracite
Suitable for camping use No
Multi-function 5 in 1
Eco-mobilier FR NA
Material blades Stainless Steel
Pulse function Yes
Turbo function Yes
Capacity(g) 2000
Lid Yes
Lid with refill opening Yes
Lockable with safety switch Yes
LCD display No
Removable blade(s) Yes
Maximum temperature(°C) 0
Power plug type C - CEE 7/17 (round plug)
Ice crusher Yes
Speed settings 3
Dishwasher proof parts Yes
Main material Plastic
Power supply Electricity
Power cord length(m) 1.2
Transparent lid Yes
Overheat protection Yes
Easy to clean Yes
Non-slip feet Yes
Wattage(W) 1000
Reviews (13)
 • Best 1
  Amazing power
 • Foodprocessor van Princess een alleskunner
  De vormgeving is mooi strak, ik mocht het testen, antraciet met metallic, de inhoud van de doos is 8 delig; een mengkom, een blender en verschillende soorten messen, een citruspers en een kleine beker met mes.De blender is lekker groot 1750 ml, genoeg voor een aantal smoothie’s (helaas maakt deze heel veel geluid met de telefoon gemeten 80 decibel)en voor mij persoonlijk had ik het deksel liever los erbij gehad lastig afwassen,het voordeel is dat het snel klaar is.De mengkom is goed voor 250 gram inhoud ongeveer een kleine cake. De schijf mengt goed maar hoe krijg je zonder vieze handen alle deeg eronderuit? Het zou ook fijn zijn als er een soort handgreep op had gezeten je krijgt zowel de blender als de kom er moeilijk vanaf (veel kracht nodig, dit is misschien nieuwigheid lastig vasthouden)Een opbergsysteem zou ook fijn zijn geweest I.v.m. alle losse onderdelen en de scherpe messen. Een fijn apparaat dat veel werk uit handen neemt, een strak design
 • Review0211
  Perfecte prijs kwaliteit verhouding het apparaat werkt naar behoren en maakt het koken in de keuken een stuk makkelijker. Ik kook zelf heel graag met eigen gemaakte kruiden pasta’s en sausen, dus door dit apparaat gaat het een stuk sneller dan normaal. Er zijn genoeg accessoires voor verschillende mogelijkheden zoals hakken, persen, mixen, snijden en blenden. Het apparaat is niet alleen handig, maar ook mooi in design en fijn in gebruik. Wij thuis drinken ook graag smoothies en normaal halen wij die in de supermarkt, maar doordat we dit apparaat hebben staan op het aanrecht maken wij ze nu graag zelf.
 • Mooie food processor met goed snij resultaat.
  Deze food processor staat mooi op mijn aanrecht. Kleur is goed en valt niet te veel op. Er zitten veel hulpstukken bij deze food processor. Het is mogelijk om heel fijn, fijn of wat grover te snijden. De messen zijn heel scherp. De motor loopt constant, waardoor je mooie gelijke stukken krijgt. De citruspers werkt fijn. Gemakkelijk op sinaasappels te persen. De gebonden soep is goed te mixen in een blender. Het maken van gluten vrij gebak gaat heel snel. De noten en amandelen voor de bodem maal je heel fijn, waardoor de bodem goed bakt in de oven. Ook het maken van de vulling gaat heel snel in de blender of eventueel met snijden. Daarnaast maak ik gluten vrije muesli. De noten zijn in een paar minuten gesneden. Ik ga het apparaat heel vaak gebruiken, zeker voor het maken van gluten vrije gerechten. Een aanwinst.
 • Erg Fijn
  Het is een erg fijn apparaat. Het hakt en snijdt alle groentes die je maar wilt. Lekker een smoothie maken is erg makkelijk. Je schenkt de smoothie zo uit de kan. Wil je liever een vers geperste sinaasappelsap dan is dat ook in 1 minuut gedaan. Wel ontbreekt hier een handige schenktuut. Dit zorgt ervoor dat je een beetje kan morsen zo nu en dan. Dit bederft de pret gelukkig niet. Wat de pret wel een beetje bederft is het harde geluid dat het apparaat maakt. Het hele huis kan je horen als jij in de ochtend een ontbijtsmoothie wilt maken. Maar als dit voor jou geen probleem is, is het echt een aanwinst voor je keuken.
 • Test Princess food processor
  Ik heb deze princess food processor mogen testen. Wat mij bij het uitpakken al meteen op viel is dat er geen opbergbox bij zit om de lossen onderdelen bij elkaar te houden. Het was even puzzelen hoe de onderdelen gebruikt moesten worden, de meegeleverde handleiding was zeer summier. De mengkom is voor mijn gevoel aan de kleine kant (1200 ml) Het metalen mes dat in de mengkom gebruikt wordt is voorzien van een kunststof bescherm houder, waardoor het mes makkelijk in een keuken la te leggen is. Anders zijn de julienne schijf en de plakjes schijven, deze worden geleverd met een plastic zakje erom heen, en je voelt al direct hoe scherp deze messen zijn, handiger was geweest als om deze schijven ook een kunststof bescherm houder had gezeten. De citruspers is een uitkomst voor mensen die de kracht niet hebben om het sap uit een citrusvrucht te krijgen. De hakmolen is ook een fijn onderdeel om snel een uitje of kruiden fijn te maken. De blender heeft een mooie grote kan (1750 ml) met bovenaan een scharnier zodat de deksel aan de kan blijft vast zitten. Het mes kan niet verwijderd worden. (althans dat heb ik niet gevonden) Het jammere aan deze blender is dat het voor mij niet mogelijk was om een shake te maken, omdat de stukjes die ik in de kan deed niet fijn gemaakt werden. (ik heb alle standen geprobeerd) Ik mis hierin een deel dat gedurende het blenden de ingrediënten omhoog stuwen zodat alles netjes wordt fijn gemaakt. Al met al is het een hele mooie en compacte machine om te zien, maar schrik je jezelf kapot als je de machine inschakelt door de herrie die geproduceerd wordt. Tevens zou er over nagedacht moeten worden hoe mensen met weinig kracht in de handen de kan of de kom los kunnen krijgen. De dopjes die de machine vastzetten zijn niet stevig genoeg om de kan of de kom met 2 handen los te draaien. Daarbij komt dat er nergens plek is om de machine met de 2e hand vast te pakken.
 • mooi design fijne functies onmisbaar in de keuken
  na een uitvoerige testperiode van het apparaat ben ik zelfs een beetje treurig dat het retour moet. wat een feest was dat in de keuken. ik heb vooral genoten van het gemak waarmee je de groente kan snijden hakken en blenden. het was echt een handige en snelle hulp voor ons om toch vers te eten. het gaat snel is simpel in elkaar te zetten de eerste keer was even puzzelen daarna gaat het met niks. ook smoothies heb je in een handomdraai klaar je fruit blenden daarna goed mixen en je geniet van de lekkerste combinaties. een glaasje jus d orange is ook zo gemaakt. het fijne is dat het goed schoon te maken valt ook daarmee heb je niet veel tijd nodig. al is het voor een glaasje sap wel wat werk maar als je met meer mensen bent ideaal. het design vond ik de reden dat het niet storend staat in de keuken. het is simpel strak en neutraal van kleur daar was ik heel blij mee gezien het in een kastje niet meer paste. ik raad het aan als je een fijne maaltijd wilt maken met een simpele voorbereiding.
 • Alleskunner
  Deze foodprocessor is echt een alleskunner. Snijden hakken blenden mixen alles kan met dit apparaat. Heel handig alle losse apparaten zijn zo overbodig nu heb je alles in 1. Er zitten diverse messen en platen bij om alles te kunnen maken. Maak smorgens een heerlijke smoothie en neem er ook nog even een geperst sinaasappeltje bij en dat alles met dit geweldige apparaat. Groenten en fruit alles snijdt hij met gemak. Ook het design is mooi een goede basis die met zuignappen aan uw keuken van staat. Dit geeft veel stevigheid, een grote blenderkom waar veel in kan. Alles kan in de vaatwasser maar spoelt ook heel fijn af onder de kraan. Er zitten veel losse onderdelen bij om alle functies te kunnen uitvoeren het neemt wel iets ruimte in beslag. Maar daarvoor kun je ook diverse apparaten weer weg doen want dit apparaat is alles in 1. Dus zoekt een goede foodprocessor dan heeft u met de princess echt een fijn apparaat, een alleskunner
 • Multifunctionele foodprocessor
  Wij hebben de Food Processor inmiddels een aantal weken in ons bezit en tot nu toe bevalt ons deze goed. De hakfunctie gebruiken wij regelmatig voor het hakken van verse groenten. Wij hebben ook een heerlijke knoflooksaus en een pesto gemaakt, wij willen nooit meer uit een potje uit de supermarkt! Een nadeel vonden wij wel de pers functie. Door het vermogen van het apparaat spetterde er veel sinasappelsap door de keuken. Wel kan je de sinasappel volledig leeg persen, maar dit voordeel weegt niet op tegen het nadeel. Alles bij elkaar genomen vinden wij het een fijne aanvulling in onze keuken.
Spareparts
Manuals & downloads
  Loading
  Loading
  Image title